Om panikknappen

Panikknappen hjälper dig att kunna "lämna sidan snabbt" när det behövs. Ett klick på knappen tar dig direkt till en ny, neutral webbsida - google.se.

Panikknappen rensar inte surfhistoriken på datorn. Den måste du radera på egen hand. Det kan du göra när du känner dig trygg och lugn. Om du hamnar i en pressad situation bör du använda panikknappen i första hand.

Efter en rensning kan det finnas möjlighet att någon annan person som regelbundet använder datorn ser att en rensning har gjorts.

Rensa historik i Google Chrome Länk till annan webbplats.

Rensa historik i Microsoft Edge Länk till annan webbplats.