Turismutveckling

Vi jobbar med marknadsföring av Falköping, webb, sociala medier samt utveckling av InfoPoints och utbildningar för turistföretagen.

Utvecklingsarbete och turistservice på Informationscentralen Trandansen. Framtagning av produkter som Falköpingskartan, besöksguiden Falköping, Skara, Skövde m.m.

Administration av evenemangskalendern på webben. Företag eller föreningar kan tipsa om sina evenemang till kalendern genom att fylla i formuläret på: falkoping.se/tipsalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi administrerar infartsskyltar där företag eller föreningar kan ansöka om publicering av sitt evenemang. Mer information och ansökan hittar du på: falkoping.se/skylt

Projekt Visit Hornborgasjön - Ett projekt som syftar till att stärka området kring sjön som en spännande destination året om för såväl nationella som internationella besökare. Aktiviteter, affärs- och produktutveckling, marknadsföring av destinationen Visit Hornborgasjön. Projektet drivs tillsammans med Skara och Skövde kommuner.

Turismutveckling Falköping

turismutveckling@falkoping.se

Turistchef

Klara Börjesson Alqvist
0515-88 70 51
klara.borjesson@falkoping.se

Turismutvecklare

Rita Linder
0515-88 70 52
rita.linder@falkoping.se

Turismutvecklare

Ann-Sofie Hjerp
0515-88 70 53
ann-sofie.hjerp@falkoping.se

Affärsutvecklare Visit Hornborgasjön

Maria Comstedt
0706-209928
maria.comstedt@falkoping.se

Falköpings Turistbyrå

Stora Torget 11
521 42 Falköping
0515-88 70 50
turism@falkoping.se

Turistinformation finner ni på vår webbsida: www.falkoping.se/turismlänk till annan webbplats